Erdoğan: Kumpas var

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşananları "kumpas" olarak nitelerken, "Birileri bu terörü organize etti" dedi.

Haber Merkezi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşananları "kumpas" olarak nitelerken, "Birileri bu terörü organize etti" dedi.

Erdoğan şunları söyledi: " Yaşananlar bizi ciddi anlamda üzdü. Bu futbol teröründen öte bir şey. Açık konuşmam lazım bunda kumpas var. Dikkat ettiyseniz olaylar hep korner köşesinde oldu. Bu terörü birileri organize etti. Bu kendiliğinden olan bir şey değil. Maç gayet güzel gidiyordu. Futbolcu gitmiş kornerini atacak o esnada çakmakmış, şişeymiş bir şeyler atıyorlar. Şenol Hoca'nın başına gelen olay kabul edilebilir gibi değil. Keşke Tolga da orada bu işin içine girmemiş olsaydı. Ama Şenol Hoca'ya yapılanı affetmek mümkün değil."

"MANİFESTOYU İSTANBUL KONGRESİNDE AÇIKLAYACAĞIZ"

24 Haziran'da yapılacak erken seçimlere ilişkin olarak da konuşan Erdoğana, "Kampanya başladı. Manifestomuzu İstanbul Kongresi'nde açıklayacağız" dedi. 

Erdoğan, "Milletvekilleriyle ilgili temayül yoklaması yapacağız" diye konuştu.