D.Bakır'da bilet 1 TL

http://www.kurdistan24.net/tr/

HABER MERKEZİ

Yarın oynanacak olan Diyarbekirspor-Tirespor maçının biletleri, Diyarbekirspor’a taraftar desteğinin sağlanması amacıyla 1 liraya indirildi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, DOGÜNSİFED ve DİSİAD temsilcileri ortak bir açıklama yayımlayarak, tüm Diyarbakır halkını maça davet etti.

Maçın kent için dönüm noktası olduğu belirtilen açıklamada, “Taraftarlarımızdan en önemli isteğimiz sonuç ne olursa olsun stadyumumuza ve de kentimize zarar verecek her türlü taşkınlıktan uzak durmaları ve Diyarbakır’ımıza yakışan bir ev sahipliği örneğiyle bu önemli maça ilgi göstermeleridir” denildi.

Ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilindiği gibi Salı günü 2. Lige çıkma açısından hayati önem taşıyan play-off yarı final karşılaşması Diyerbekirspor - Tirespor rövanş maçı taraftarlarımızın ve halkımızın yoğun talebi üzerine, 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacaktır.

Bizler Diyarbakır’ın iş camiasını temsil eden çatı kurum temsilcileri olarak, halkımızı, en gencinden en yaşlısına kadar bütün taraftarlarımızı bu hayati maça davet ediyoruz. Biletlerin sembolik olarak 1 TL’ye çekilmesiyle birlikte yoğun bir izleyici topluluğunun da maça ilgi göstermesini ümit ediyoruz.

Maç günü tüm taraftarlarımızın stadyumda kenetlenmesi hep beraber omuz omuza takımımıza destek vermesi rakip üzerinde baskı unsuru yaratacaktır.”