Bağdat'ta saldırılar: 5 kişi hayatını kaybetti

Bağdat'ta meydana gelen bombalı saldırılarda 5 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.
Bağdat'ta meydana gelen bombalı saldırılarda 5 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın çeşitli bölgelerinde meydana gelen bombalı saldırılarda 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bağdat'ta Yusufiyye beldesindeki halk pazarı yakınlarında meydana gelen patlamada, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin yaralandığı bildirildi. Nehrevan bölgesinde de bir çarşıda düzenlenen bombalı saldırıda 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı belirttildi.

El-Gazaliye bölgesinde bir araca yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu ise 1 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Terör örgütü DEAŞ'ın nüfuz alanının ülkenin kuzey ve batı kısmında sınırlandırılmasına paralel olarak son aylarda hükümetin kontrolündeki bölgelerde saldırılarını artırdığı belirtiliyor. (AA)