Düşes’in babası: Bu benim kızım olamaz

Meghan Markle ile Prens Harry'nin basında “Megxit” olarak adlandırılan kraliyet ayrılığını Düşes'in babası Thomas Markle yorumladı.

HABER MERKEZİ

Meghan Markle ile Prens Harry'nin basında “Megxit” olarak adlandırılan kraliyet ayrılığını Düşes'in babası Thomas Markle yorumladı.

Baba Markle, "Kraliyeti ucuzlattı" dediği kızı için "Bu benim yetiştirdiğim kızım olamaz" ifadesini kullandı.

Eşi Prens Harry ile birlikte kraliyet görevlerini bırakan Meghan Markle’ın babası Thomas Markle, bu ayrılık kararı hakkında ilk kez konuştu.

Basının ‘Megxit’ olarak adlandırdığı ayrılık haberiyle ilgili, Meghan Markle’ın arasının pek iyi olmadığı bilinen babası, “Kraliyet ailesinin itibarını düşürdü” yorumunu yaptı.

"KRALİYETİ UCUZLATTI"

Televizyon için çekilen bir belgeselde konuşan baba Markle, Meghan ve Harry’nin davranışını “utandırıcı” olarak değerlendirdi.

Kızı ve eşinin kraliyeti “ucuzlattığını” söyleyen Thomas Markle, indirimli bir Amerikan süpermarket devine atıfta bulunarak, “Kraliyeti taçlı bir Walmart'a dönüştürüyorlar” dedi. Thomas Markle ayrıca, “Bu benim yetiştirdiğim kızım olamaz” yorumunda da bulundu.

Düşes’in babası, “Evlendiklerinde bir sorumluluk üstlendiler. Bu sorumluluk kraliyatin bir parçası olmak ve onu temsil etmekti. Bunu yapmamak aptalca” şeklinde konuştu.

“PARA İÇİN YAPTI”

Meghan ve Harry’nin kraliyetten ayrılma kararını, “Büyük bir hayal kırıklığı, çünkü o her genç kızın rüyasına sahip olmuştu” şeklinde yorumlayan Thomas Markle, “Her genç kız prenses olmak ister ve o buna ulaştı ama şimdi elinin tersiyle itiyor. Bunu para için yaptığı görülüyor” dedi.

Kraliyet görevlerini sonlandıran Meghan ve Harry çiftinin milyon dolarlık dizi, kitap ve reklam anlaşmaları yapmaları bekleniyor.