Katy Perry: Prens Charles’ın bitkileri için şarkı söylüyorum

ABD’li ünlü şarkıcı Katy Perry, "Prens Charles’ın dokunaklı bir ruhu var. Bitkilerine şarkı söylememi istedi, ben de kabul ettim” dedi.

HABER MERKEZİ

ABD’li ünlü şarkıcı Katy Perry, “Prens Charles’ın dokunaklı bir ruhu var. Bitkilerine şarkı söylememi istedi, ben de kabul ettim” dedi.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Katy Perry (35) İngiliz kraliyet ailesinin kendisini Hindistanlı Çocukları Koruma Kurumu'na elçi olarak atadığı tanıtım toplantısında konuştu.

Prens Charles'ın düzenli olarak bitkilerine şarkı söylediğini aktaran Perry, prensin kendisinden de bitkilerine şarkı söylemesini rica ettiğini açıkladı.

Perry resepsiyonda yaptığı açıklamada “Burada olmaktan çok mutluyum, ekselanslarına ve onun özellikle Hindistan'daki çocuklar için sarf ettiği ve sarf etmeye devam ettiği emeğe gerçekten hayranım” ifadelerini kullandı.

Amerikalı şarkıcı “Bence Prens Charles’ın çok dokunaklı bir ruhu var. O kadar dokunaklı ki bana bitkilerine konuştuğunu söyledi ve bitkilerine onun için şarkı söyleyip söyleyemeyeceğimi sordu, ben de kabul ettim” diye konuştu.

“EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ”

Şarkıcıyı tebrik etmek için kürsüye çıkan Prens Charles ise “Perry'e yapmış olduğu konuşmadan dolayı son derece minnettarım” dedi.

Prens Charles, şunları kaydetti:

“Onunla geçtiğimiz kasımda Bombay'da doğum günümde yaptığımız konsey toplantısında tanışmak mutluluk verdi. Katy'nin dünya çapındaki hayırsever tutumu benim için en güzel doğum günü hediyesi oldu. Burada onun derneğimizin Hindistan Çocuk Elçisi olmayı kabul ettiğini açıklamak benim için çok gururlandırıcı.”