Cara Delevingne: Oyunculuk derin, modellik yüzeysel

Modellikten oyunculuğa geçen ünlü yıldız Cara Delevingne, uyunculuğun daha derin, modelliğinse daha yüzeysel olduğunu belirterek, “Konu rol yapmaya geldiğinde moda endüstrisi beni bitirdi diyebilirim" dedi.

HABER MERKEZİ

Modellikten oyunculuğa geçen ünlü yıldız Cara Delevingne, oyunculuğun daha derin, modelliğinse daha yüzeysel olduğunu belirterek, “Konu rol yapmaya geldiğinde moda endüstrisi beni bitirdi diyebilirim" dedi.

Dünyaca ünlü İngiliz model Cara Delevingne, modellikten oyunculuğa geçiş sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Son dönemde modellik kariyeriyle olduğu kadar oynadığı Valerian ve Bin Gezegegen İmparatorluğu, Carnival Row ve Suicide Squad gibi filmlerdeki performanslarıyla da gündeme gelen Cara Delevingne, Elle dergisine konuştu.

27 yaşındaki İngiliz yıldız, “Konu rol yapmaya geldiğinde moda endüstrisi beni bitirdi diyebilirim. İlk filmim ‘Anna Karenina’da bir repliğim bile yoktu ama yine de yönetmenimiz Joe Wright, bana sürekli gelip, ‘Cara yine modellik yapıyorsun. Anı yaşamıyorsun‘ diyordu” ifadelerini kullandı.

Oyunculuğun daha derin, modelliğinse daha yüzeysel olduğunu söyleyen Delevingne, “Birinde kameranın nerede olduğunu sürekli bilmeniz, diğerindeyse bu durumu unutmanız gerekiyor. Bense hiç bu şekildedüşünmemiştim” diye konuştu.

Moda sektöründe arkadaş edinmenin kolay olduğunu belirten Delevingne, “Aslında bu konuda bir beklentim yoktu ama Kendall Jenner’la yaptığımız birkaç çekimin ardından, birlikte kahve içtik ve dost olduk” dedi.