Idris Elba: Coronavirüs akıl sağlığımı etkiledi

Altın Küre ödüllü aktör Idris Elba, yeni tip coronavirüsün (Covid-19) akıl sağlığı üzerinde travmatik etki yarattığını söyledi.

HABER MERKEZİ

Altın Küre ödüllü aktör Idris Elba, yeni tip coronavirüsün (Covid-19) akıl sağlığı üzerinde travmatik etki yarattığını söyledi.

Coronavirüse yakalanan ve hastalığı yenen Idris Elba; Radio Times’a verdiği röportajda, artık tamamen iyileştiğini ve hayatta olduğu için şanslı ve müteşekkir hissettiğini belirtti.

Hastalığın kendisini zihinsel olarak etkilediğini belirten 47 yaşındaki oyuncu "Hastalığın belirtilerini göstermiyordum bu yüzden herkeste görünen büyük belirtiler bende yoktu. Beni zihinsel olarak çok kötü etkiledi. Çünkü virüse dair çok fazla bilinmez vardı. Bilinmeyen bir konu olduğundan kendimi konuşmaya mecbur hissettim. Bu yüzden bunun benim ve karımın üzerindeki zihinsel etkisi epey travmatik oldu" dedi.

Yaşananları hatırlamak amacıyla dünyanın her yıl bir haftalık tecride girmesi gerektiğini söyleyen ancak tepkiler üzerine sözlerini geri alan Elba "Yaşadıklarımın üstesinden gelmek için tecride ihtiyaç duydum. Aslında dünyanın da tecride ihtiyacı olduğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Altın Küre ödüllü oyuncunun; aktör, yapımcı, yönetmen ve müzisyen olarak çalışacağı yeni proje için anlaşma imzaladığı ortaya çıktı.

Idris Elba’nın daha önceden kesinleşen ve önümüzdeki dönemde seyirciyle buluşacak 5 projesi şöyle:

Luther / John Luther

Three Thousand Years of Longing

The Harder They Fall /2021

The Suicide Squad /2021

Concrete Cowboy / 2020