‘Messi PSG’ye gitmeyecek, Neymar Barcelona’ya gidecek’

Neymar'ın eski menajeri Andre Cury, Neymar ile Messi'nin yeniden Barcelona'da birlikte oynayacaklarını söyledi.
Neymar ve Messi
Neymar ve Messi

HABER MERKEZİ

Barcelona'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi henüz yeni sözleşmeye imza atmadı. Yıldız oyuncunun takımda kalıp, kalmayacağı ile ilgili her gün yeni bir haber çıkarken, Neymar ile ilgili bir gelişme yaşandı.

Brezilyalı yıldızın eski menajeri Andre Cury, Arjantin'in El Litoral gazetesine Neymar'ın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“Neymar'ın Barcelona'ya dönmesini görmekten gerçekten mutluluk duyarım” diyen Andre Cury, “Barcelona'nın kapısı Neymar'a açık, taraftarlar onun bir hata yaptığını biliyor ve o da bir süre sonra bunu farketti. İki yıl önce Neymar, Barcelona'ya dönmek istedi. Denedik ve onu PSG'den koparmaya çok yakındık. Daha sonra bazı detaylar yüzünden bu gerçekleşmedi” ifadelerini kullandı.

Messi’nin Barcelona’dan ayrılmayacağını ileri süren Cury, şunları kaydetti:

“Messi Barcelona'dan ayrılmayacak, geleceğinin Barcelona'da olduğuna karar verdi. Bu konuda çok eminim ve Joan Laporta onları tekrar bir araya getirebilecek tek kişi. Neymar ile Messi tekrar birlikte oynayacak, ancak bu Barcelona'da olacak."

Bu sezon sık sık sakatlıklar yaşayan Neymar, Fransa Ligue 1'de sahaya çıktığı 11 karşılaşmada 6 gol atarken 4 de asist yaptı. Brezilyalı yıldız Şampiyonlar Ligi'nde ise 5 maçta 6 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.