Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na suikast uyarısı

Başbakan Binali Yıldırım’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu suikast ihbarlarının arttığı ve dikkatli olunması gerektiği yönünde bilgilendirerek uyardığı iddia edildi.

Haber Merkezi- Başbakan Binali Yıldırım’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu suikast ihbarlarının arttığı ve dikkatli olunması gerektiği yönünde bilgilendirerek uyardığı iddia edildi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Hükümete, Kılıçdaroğlu ve muhalefet partilerinin liderlerini hedef alacak suikast ihbarlarının arttığı uyarısı iletildi. Acil boyuttaki ihbarlar nedeniyle zaman kaybedilmemesi için yüz yüze görüşme beklenmeden Kılıçdaroğlu telefonlar aranarak bilgilendirildi.

İhbarların yeni yılın son günlerinde geldiği aynı zamanda yılın ilk dakikalarında İstanbul’da Reina’ya düzenlenen saldırı öncesinde de yapıldığı belirtildi.

Başbakan Kılıçdaroğlu'na yapılan uyarının aynı zamanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de yapıldığı iddia edildi. Habere göre ihbarların ve uyarıların ardından Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç tahsis edildi ancak henüz kullanılmadı.