Akşener'den sert sözler: Biz bu partiyi yancılık yapmak için mi kurduk?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

HABER MERKEZİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) karsısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ya da bir başka siyasi partinin adaylarını kazandırmak için mi bu partiyi kurduk?” dedi.

Manisa’da partisinin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı programa katılan Akşener, konuşma yaptı.

Seçimlere tek başlarına girdiklerini hatırlatan Akşener, “Türkiye’nin bütün şehirlerinde ilçelerinde yerel seçimlerde kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Bugün bizi yöneten bir anlayış var. Biz AK Parti’nin karsısında CHP ya da bir başka siyasi partinin adaylarını kazandırmak için mi bu partiyi kurduk? Onlara yancılık yapmak için mi kurduk? Herkes birbirine suç atmaya çalışıyor. Suç benim de ne değişiyor?” diye konuştu.

İYİ Parti’nin bu seçimlere kadar kendisi olamadığını söyleyen Meral Akşener, “Başarının hepsinin ortağı hepimiziz, ama ben genel başkanım hayal ettiğimiz gerçekleşmezse ben gereğini yaparım dedim. Ne yazık ki biz henüz şartlar gereği kendimiz olamadık. İşte bu seçimde biz kendimiz olacağız. Bizim adaylarımız Manisa için ne yapacaklarını anlatacaklar.” ifadelerini kullandı.