Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

HABER MERKEZİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) eleştirerek, “Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa’da düzenlenen AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında konuştu.

CHP'de herkesin bir köşe başına yapışmanın derdinde olduğunu belirten Erdoğan, “Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Biz Türkiye yüzyılı peşinde koşarken, kendi yıldızlarını parlatmaktan başka gayesi olmayanlara milletimizin gereken cevabı vereceğine inanıyorum.” dedi.

Bursa'ya son 21 yılda güzel hizmetler yaptıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti belediyeciliği, eser ve hizmet siyaseti rüştünü ispat etmiş müktesebata sahiptir. Her kim daha iyisini yapabileceğini iddia ediyorsa hodri meydan. Bizim için siyaset hayırda yarış vesilesidir. Biz rakiplerimizle eser, hizmet ve icraat konusunda yarışmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İnsanlar ve şehirler arasında ayrımcılık yapmadan 85 milyon ve 81 vilayeti kucaklayan anlayışla ülkeyi bu günlere getirdiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaşadığımız her imtihanda bir kez daha şahit olduğumuz üzere hiçbir sarsılma, gevşeme yok. Milletimiz nasıl bizi vesayetle mücadelemizde, terörle mücadelemizde, darbecilerle mücadelede, siyasi kaos peşinde koşanlarla mücadelede yalnız bırakmadıysa, inşallah Türkiye yüzyılı yürüyüşümüzde de yalnız bırakmayacaktır." diye konuştu.