Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

HABER MERKEZİ 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yerel seçimlerde aday gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, kendi adını taşıyan resmi sitesinde mal varlığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş,  paylaşımına, "Audi marka otomobil Q3 model yerine sehven A3 yazılmıştır. Düzeltir, kamuoyunun bilgisine sunarım. Saygılarımla" yazarak ek bir açıklamada yaptı.

Bugün, Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Yavaş, seçim çalışmalarının harcamalarının CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından karşılandığını belirterek, bütün belediye başkanlarına ve adaylara mal varlıklarını açıklama çağrısı yapmıştı.

Mansur Yavai, kendisinin bugün mal varlığını açıklayacağını belirttiği açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bu seçimde adaylığımızın erken açıklanması nedeniyle Ankara’da biraz afişlerimizi astık. Başladılar ‘Bunların parası nereden geliyor?’ Benim Adım Mansur Yavaş. Bir kuruş belediyenin parası o pankartların içerisinde yok. İl Başkanlığı ödüyor bunun hesabını. İsteyen herkes faturasını inceleyebilir. Ama herkes şeffaf olacak. Bütün seçim harcamalarının hesabını açık açık internetten yayımlayacak. Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Ben açıklıyorum bugün. Bütün belediye başkanları, görev yapanlar... Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar. Bu halkın parasıdır. Bu hesabı herkes vermek zorundadır.”

Mansur Yavaş'ın mal varlığı
Mansur Yavaş'ın mal varlığı