Devlet Bahçeli’den Erdoğan’a: “Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

HABER MERKEZİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’yi hedef alarak, “14-28 Mayıs tarihlerindeki seçimlerde hayal kırıklığına uğrayanlar birbirini yiyip tüketerek, 31 Mart'a kara propaganda ile hazırlanıyor.” dedi.

MHP lideri Bahçeli, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayında konuştu.

Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “son seçimim” sözlerine ilişkin, " Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a diyorum; ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Onun için Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhalefet partisi CHP’yi eleştiren Devlet Bahçeli, “14-28 Mayıs tarihlerindeki seçimlerde hayal kırıklığına uğrayanlar birbirini yiyip tüketerek, 31 Mart'a kara propaganda ile hazırlanıyor. Ofislerde balya balya para sayan CHP, kent uzlaşısı altında DEM ile ittifakının hesabını 14 gün sonra verecektir." diye konuştu.

"CHP’nin, "DEM'lenerek metruk bir tekneyi aratmayacak şekilde rotasını kaybettiğini" söyleyen MHP lideri Bahçeli “CHP'yi Saraçhane'den yöneten malum zatın veda vakti gelip çatmıştır. Dili başka kalbi başka, gecesi başka gündüzü başka olan densiz zihniyetlere benzemeyiz. Alabora olmuş müflis siyaset tellallıkları gibi olamayız." ifadelerini kullandı.