Mansur Yavaş'tan açıklama: Oyumuz yüzde 60 civarında

HABER MERKEZİ 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, "Oyumuz yüzde 60 civarında, 13-14 belediyeyi de alıyoruz." açıklamasında bulundu.

T24’te yer alan habere göre yerel seçim sonuçları açıklanmaya devam edilirken, CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, Fatih Altaylı YouTube kanalında yayımlanan "Seçim Özel" programında açıklamalarda bulundu.

"Yüzde 60 civarında oyumuz, 1-2 puan aşağıda ya da yukarıda olabilir" diyen Yavaş, 13-14 belediyeyi de alacaklarını belirtti.

İl genel meclisi ve büyükşehir meclisini “muhtemelen” alacaklarını aktaran Yavaş, “Yeni Mahalle, Çankaya, Elmadağ, Beypazarı, Nallıhan, Güdül, Haymana, Halecik ve Şereflikoçhisar hemen hemen kesin gibi.” değerlendirmesinde bulundu.

Mevcut İBB Başkanı ve CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ise ilk açıklamasında, "Şu an itibariyle yüzde 40'a doğru giden bir oranda veriye sahibiz. Şunu söyleyebilirim ki vatandaşımızın bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda. İyi verilerle şu an sonuçları takip ediyoruz." sözlerini kullandı.