Ünlü aktris Theron'dan uyuşturucu itirafı

Oscarlı aktris Charlize Theron, babasının alkolik oluşunun tüm hayatını etkilediğini söyledi ve ekledi: Yaşananları kimseye anlatamadım. Theron ayrıca 20’li yaşlarında uyuşturucu kullandığını itiraf ederek, artık akşam saat 8.45’te uyuduğunu söyledi.

Haber Merkezi - Oscarlı aktris Charlize Theron, babasının alkolik oluşunun tüm hayatını etkilediğini söyledi ve ekledi: Yaşananları kimseye anlatamadım. Theron ayrıca 20’li yaşlarında uyuşturucu kullandığını itiraf ederek, artık akşam saat 8.45’te uyuduğunu söyledi.

Oscarlı aktris Charlize Theron, geçtiğimiz günlerde Howard Stern'in radyo programına konuk oldu.

Son filmi 'Atomic Blonde' ile izleyiciyle buluşan Theron, programda zor geçen çocukluk günlerini anlattı.

Annesi Gerda'nın, alkolik babasını silahla vurup öldürmesi olayı hakkında konuşan 41 yaşındaki yıldız, "Böyle bir şey yaşanmamış gibi davranıyorum. Bunu kimseye anlatamadım. Ne zaman sorsalar, babamın araba kazasında öldüğünü söylüyordum. Kimse böyle bir olaydan söz etmek istemez."

Olayın ardından yıllarca terapi gördüğünü söyleyen ünlü aktris, sözlerine şöyle devam etti:

"Evde bir alkolikle yaşamak ve sabahları o gün ne olacağını bilemeden yaşamak, tüm hayatımı etkiledi. Yine de kendimi bir kurban gibi görmek istemedim. Yıllarca bu durumla mücadele ettim."

Annesinin muhteşem bir insan olduğunu söyleyen Theron, "En büyük ilham kaynağım annemdir. O, hep 'Batacak mısın, yoksa yüzmeyi öğrenecek misin? Seçimini yap' der. Olay bu" diye konuştu.

Charlize Theron'un geçmişiyle ilgili samimi itiraflarında kendisiyle ilgili bilgiler de yer aldı.

Şimdi iki çocuk annesi olan Güney Afrikalı oyuncu, 20’li yaşlarında uyuşturucu kullandığını söyledi.

Cani’ filmiyle dünya çapında tanınan bir yıldıza dönüşen ve performansıyla Oscar kazanan oyuncu, “Artık uyuşturucu kullanmıyorum, o işlere tamamen ilgisiz hale geldim” dedi.

“Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Konuyu kapattım ve söyleyecek bir şeyim yok” diyen Theron, “Şimdi artık 8.45’te yatıyorum ve bu duruma bayılıyorum. Sabah da 6.30’da uyanıyorum, iki çocuğum için beslenme çantası hazırlıyorum” şeklinde konuştu.

“20’li yaşlarımdayken eğer çocuk sahibi olursam o hayatı bırakabileceğimi düşünürdüm ve sonra 30’larımda bu işi bitirdim” diyen Theron’un iki evlatlık çocuğu bulunuyor.