Swift’ten hayranına 15 bin 500 dolar bağış

Zor durumdaki hayranlarına bağış yapmasıyla tanınan ünlü şarkıcı Taylor Swift, annesi komada olan hayranına para bağışladı.

HABER MERKEZİ

Zor durumdaki hayranlarına bağış yapmasıyla tanınan ünlü şarkıcı Taylor Swift, annesi komada olan hayranına para bağışladı.

Hayranlarına yardımda bulunmayı bir alışkanlığa dönüştürmesiyle bilinen ünlü şarkıcı Taylor Swift, annesi komada olan hayranına bağış yaptı.

28 yaşındaki ABD’li şarkıcı, Sadie Bartell adlı hayranı için başlatılan bağış kampanyasına 15 bin 500 dolar ödedi.

19 yaşındaki Bartell, annesinin ülser nedeniyle üç yıldır komada olduğunu belirten bir Twitter paylaşımı yapmış, babası ve beş kardeşinin ekonomik güçlükle mücadele ettiğini belirtti.

Bartell için açılan ve 26 bin ile 40 bin dolar arasında hedef belirleyen fona 15 bin 500 dolarlık katkı sağlayan Swift, fonun hedefe ulaşmasını kolaylaştırdı.

Taylor Swift, son olarak, 6 Kasım'daki Kongre ara seçimlerinde Demokratlara oy vereceğini açıklamasının ardından hayranlarına erken oy verme çağrısı yapmasıyla gündeme gelmişti.

Ünlü şarkıcının ABD'deki ara seçimlerde Tennessee'de Demokrat aday Phil Bredesen'i destekleyeceğini açıklaması, ABD'de seçmen kayıtlarında büyük artışa yol açmıştı.