Doğan Medya Grubu'nda 'hack' istifası

Redhack'in Doğan Medya Grubunu hacklediğini açıkladıktan sonra, medya ve sosyal medyada paylaşılan mailler arasında bulunan, Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'a it olduğu söylenilen yazışmalar çok konuşulmuş ve tepki çekmişti.

Redhack'in Doğan Medya Grubunu hacklediğini açıklamasından sonra, medya ve sosyal medyada paylaşılan mailler arasında bulunan, Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'a it olduğu söylenilen yazışmalar çok konuşulmuş ve tepki çekmişti.

Doğan Medya Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın yayınlanan mailler hakkında yalanlama yayınladıktan sonra bugün istifa ettiği belirtildi. Doğan Medya Grubu'undan istifaya yönelik bir açıklama yayınlanacağı bildirilirken, Aydın Doğan'ın damadı Mehmet Ali Yalçındağ, sızıntılarla ilgili olarak "Benim bilgisayarım maalesef bir şekilde hacklenmiş. Benim günlük bütün raporlarım, rapor dediğim günlük, ben 22 senedir günlük tutuyorum. Hepsi maalesef çalınmış, ele geçirilmiş" ifadelerini kullandı.

Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın e-posta adresini hacklediğini iddia eden Red Hack, cezaevindeki sol görüşlü isimlerin serbest bırakılmaması halinde mesajlaşmaları 27 Eylül'den itibaren yayımlayacağını duyurmuştu.