Salah: Birçok şey feda ettim

Tottenham'ı 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Liverpool'da, Muhammed Salah maç sonu açıklamalarda bulundu.

HABER MERKEZİ

Tottenham'ı 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Liverpool'da, Muhammed Salah maç sonu açıklamalarda bulundu.

Muhammed Salah, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından mutluluğunu dile getirdi.

Takımca iyi oynayıp bu kupayı kazanmayı hak ettiklerini söyleyen yıldız oyuncu, "Şu anda herkes çok mutlu. İki finalde de 90 dakika boyunca oynadığım için çok gururlu ve sevinçliyim. Bugün herkes elinden gelenin en iyisini verdi. Bireysel olarak hiçbir oyuncu öne çıkmadı ama takım olarak inanılmazdık" dedi.

VAR incelemesi sonucunda penaltı kazanmalarını yorumlayan Mısırlı oyuncu, "Gelecek sezon VAR'ı kendi ligimizde de göreceğiz fakat şimdilik çok sevdiğimi söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Bu noktaya gelmek için kariyeri boyunca çabaladığını belirten Salah, "Kariyerim için birçok şeyi feda ettim. İlk olarak köyümden Kahire'ye gitmek ve daha sonrasında bu seviyelere çıkabilmek benim için inanılmaz" diye ekledi.

Finalin ardından yorumda bulunan bir diğer isim ise maçtaki son golü kaydeden Divock Origi oldu.

Mutluluğunu belirten Belçikalı oyuncu, "Gerçekten inanılmaz bir duygu. Bunu hep beraber başardık. Takımca savaştık ve sonunda zafere ulaştık, gerçekten çok özel bir an. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım" dedi.