Sami Khedira: Ronaldo olağanüstü bir oyuncu

Sami Khedira, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında övgü dolu sözler kullanarak, “Ronaldo olağanüstü bir oyuncu” dedi.

HABER MERKEZİ

Sami Khedira, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında övgü dolu sözler kullanarak, “Ronaldo olağanüstü bir oyuncu” dedi.

Juventus forması giyen Sami Khedira, Instagram canlı yayınında verdiği demeçte, Cristiano Ronaldo ve Jose Mourinho hakkında görüşlerini paylaştı.

Alman futbolcu, 35 yaşındaki Ronaldo'nun olağanüstü biri olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Cristiano harikulade bir futbolcu ve mükemmel bir insan. 7 yıldır birlikte oynuyoruz. Yeteneği ve tutkusuyla gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biri. Antrenmanda bile kazanmak istiyor. O, herkes için bir rol model. Bu yüzden en iyiler arasında yer alıyor. Onunla oynayabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum."

Khedira, eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun ise kendisi için çok özel biri olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Teknik direktör ve karakter olarak tanıdığım en etkileyici kişi Mourinho. O bana güvendi. 2010 Dünya Kupası'nın ardından Stuttgart'tan Real Madrid'e transfer olmamı sağladı. Karakter olarak beni geliştirdi. Onunla hala görüşüyorum ve çok iyi bir ilişkimiz var."

33 yaşındaki futbolcu, aralık ayında geçirdiği diz ameliyatı nedeniyle bu sezon Serie A'da yalnızca 12 kez forma giyebildi.

Khedira, Ronaldo ile Real Madrid'de beş sezon forma giyerken, Juventus'ta ise iki sezondur birlikte oynuyorlar.