Prens Harry ve Meghan Markle servet kazanacak

Prens Harry ve Meghan Markle, dizi ve program anlaşmasının yanı sıra çeşitli etkinliklere katılarak ya da bu etkinliklerde konuşmalar yaparak buradan da yüksek bir gelir elde edecek.

HABER MERKEZİ - Prens Harry ve Meghan Markle, dizi ve program anlaşmasının yanı sıra çeşitli etkinliklere katılarak ya da bu etkinliklerde konuşmalar yaparak buradan da yüksek bir gelir elde edecek.

Geçtiğimiz günlerde doğayla ilgili kısa diziler ve ilham veren kadınlarla ilgili animasyon programları çekecekleri açıklanan Prens Harry ve Meghan Markle'ın buradan 100 milyon dolara yakın bir gelir elde edeceği iddia edildi.

İkili bu anlaşmanın yanı sıra İngiliz ve ABD basınına yansıyan haberlere göre çeşitli etkinliklere katılarak ya da bu etkinliklerde konuşmalar yaparak buradan da hatırı sayılır bir gelir elde edecek.

ABD'nin New York kentinde bulunan bir etkinlik şirketinin yöneticisine göre Prens Harry ile Meghan Markle'ın bu tür etkinliklere katılmak için istedikleri para ise 750 bin ile 1 milyon dolar arasında değikenlik gösteriyor.

Söz konusu yöneticiye göre çiftin, konuk olacakları etkinlikler için 250 bin ile 400 bir dolar arasında bir ücret talep etmesi makul olabilir.

New York merkezli etkinlik şirketinin yöneticisi, Prens Harry ile Meghan Markle'ın büyüleciyi ve benzersiz tecrübelere sahip bireyler olduğunu belirterek, çok geniş kitlelere ulaşma imkanları bulunduğunu söyledi.

Yönetici, bu tür konukların elbette kendilerine göre parametreleri olabileceğini belirterek "Ancak istenen rakam onları davet eden müşterinin beklentilerini de çok yükseltiyor" ifadelerini kullandı.