Nicole Kidman: Rolden etkilendim, hastalandım

Hollywood yıldızı Nicole Kidman, son filmindeki rolü yüzünden hastalandığını itiraf etti ve nedenini açıkladı.
Nicole Kidman
Nicole Kidman

HABER MERKEZİ

Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, Jean Hanff Korelitz’in kitabından uyarlanan psikolojik gerilim türündeki mini dizi The Undoing'de canlandırdığı karakterden etkilendiğini söyledi.

"BİR HAFTA ÇÖKÜŞ YAŞADIM"

Hugh Grant ile başrolü paylaştığı dizide Jonathan Fraser'ı hayat veren 53 yaşındaki oyuncu çekimlerde hastalandığını söyledi.

Nicole Kidman "Bir hafta çöküş yaşadım. Uykularım kaçtı. Oyuncuların rolün ağırlığıyla başa çıkabildikleri sanılıyor. Ama bağışıklık sistemimiz oynamakla gerçek arasındaki farkı bilmiyor" dedi.

THE UNDOıNG DİZİSİNİN KONUSU

David E. Kelley tarafından yazılan ve yaratılan, Susanne Bier tarafından yönetilen psikolojik dram türündeki dizi, şiddetli bir ölüm, kayıp bir koca ve şüpheli bir ilişki sonrasında tüm hayatını sorgulayan bir kadını konu alıyor. Dizi başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Mutlu bir evlilik süren Grace’in hayatı vahşi bir kazanın ardından kocasının kaybolması ile kabusa döner. Kendisini bir anda felaketler dizisinin ortasında bulan talihsiz kadın, oğluyla birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışır.

GAME OF THRONES'UN REKORUNU KIRDI

HBO'un mini dizisi The Undoing, Game of Thrones'un kırılamaz denilen seyirci rekorunu yerle bir etti. Nicole Kidman ve Hugh Grant'ın başrollerde yer aldığı dizi, ilk bölümüyle 28 günde 3 milyon seyirciye ulaştı.