Reina’nın İşletme Müdürü: Ben üç aramadan geçtim

Reina’nın İşletme Müdürü Ali Ünal korkunç geceyi Kürdistan 24’e anlattı: Adam tam bir eğitimli savaş katiliydi. Mermiler demirleri delip geçiyordu. Ben buraya gelene kadar 3 kez arandım. Güvenlik konusu araştırılmalı.
kurdistan24.net

KÜRDİSTAN 24 / İSTANBUL

Reina’nın İşletme Müdürü Ali Ünal korkunç geceyi Kürdistan 24’e anlattı: Adam tam bir eğitimli savaş katiliydi. Mermiler demirleri delip geçiyordu. Ben buraya gelene kadar 3 kez arandım. Güvenlik konusu araştırılmalı.

Yılbaşı gecesi 39 kişinin yaşamını yitirdiği 65 kişinin yaralandığı kanlı katliamın yaşandığı dünyaca ünlü eğlence kulübü Reina’nın İşletme Müdürü Ali Ünal Kürdistan 24’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Saldırının gerçekleştiği sırada işletmenin kapısında olduğunu belirten Ünal şunları anlattı: “Ben başka bir işletmemizden geliyordum. İçeri girmemiştim ve telefonla konuşuyordum. O sırada bu hain saldırı oldu ve ben en son kapıda kalan kişiydim ve üzerimden ateş açıldı. Çok korkunç bir olaydı. Burada ilk polis arkadaşımız şehit oldu. Ondan sonra diğer arkadaşlarımız çalışanlarımız. İçerde dünyanın her tarafından gelen misafirlerimiz vardı. Çok üzücü yani polisimiz çok çabuk geldi zaten ben ayağı kalkar kalkmaz polisi aradım. Zaten çok hazırlardı.”

MAĞDUR ROLÜ YAPARAK KAÇIP GİTTİ

Saldırı ile birlikte içeride büyük bir kaos yaşandığını belirten Ali Ünal, içerideki herkesin bir yerlere kaçıştığını söyledi: “Reina’nın içinde çok fazla kapı var. İnsanlar sağa sola kaçışıyordu. Mutfaklarımıza, aşağıya yazlık kısma, depolarımıza her yere… Bir anda ortalıkta kimse kalmadı. Adam ikinci defa da vuracak kimseyi bulamadığı için o da mağdur rolü yaparak kaçıp gitti.”

MERMİLER DEMİRLERİ DELİP GEÇİYORDU

Ünal devamla şöyle konuştu: “Korkunç bir olaydı. Filmlerde korku filmlerinde görebileceğimiz bir olaydı. Nefretle kınıyoruz. Çok üzgünüz yani söylenecek hiçbir şey yok. Öyle bir gürültü vardı ki ben havai fişek attıklarını zannettim. Adamın elindeki silah bambaşka bir şeydi. Orda bana ateş ediyordu demiri delip geçiyordu.”

ÜÇ ARAMADAN GEÇTİM

Ali Ünal’ın bazı sözleri ise olayda güvenlik zaafiyeti olabilme ihtimalini gündeme getirdi. Ünal, güvenlik ile ilgili şunları söyledi:

“Yani bu başka bir şeydi nasıl bir güvenlik önlemi alınabilirdi. Ben buraya gelene kadar 3 kere arandım. Bu tür lafları söyleyenler bir de düşünsünler buna bakan adamlar bunu yediren içiren adamlar buraya nasıl geliyor bu silahı kim getirdi verdi bunlar araştırılsın. Güvenlik yoktu diyorlar. Ama devletin polisi burada şehit oldu işte adam bunun için buradaydı. Ama azgın bir katil geliyor pitpul köpeği gibiydi. Adam her yere ateş ediyordu ve durmadan ateş ediyordu. Bunun önünde duracak bir güç yoktu yani… Adam tam bir eğitimli savaş katiliydi. Onu da polisimizin yakalayacağına inanıyorum.”