Erdoğan'dan Akşener'e: Adımıza dikkat et, beni kendinle uğraştırma

Erdoğan, katıldığı canlı yayında Akşener’e "Yalanla dolanla iş yapma. Beni kendinle uğraştırma" dedi, Akşener’den de yanıt geldi.
Recep Tayyip Erdoğan (Foto: AA)
Recep Tayyip Erdoğan (Foto: AA)

HABER MERKEZİ

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, deprem sonrası atılan temeller üzerinden iktidarı eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik mesajlar verdi.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Bakıyorsunuz hanımefendi inşaat mühendisi olmuş, bu da konuşuyor. Bizim hastanelerle ilgili attığımız temelleri küçümsüyor. Ben hemen Sağlık Bakanımı aradım, neyin nesidir. Ondan sonra da süratle Murat Kurum kardeşimi aradım. O da bazı eksiklikler olsa bile ben bizzat bakanımla da konuştum, buna biz müdahale edeceğiz dedi. Müdahalelerini de yaptılar. Yalana gerek yok. Biz bir şeyi eğer yapıyoruz, yaptık dersek, biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Belediye başkanlığımdan buraya kadar attığımız her adımı tartarak biçerek atarız. Ve 20 yıllık iktidarımız döneminde İstanbul-İzmir bu otoyoldaki atılan adımlara dikkat et. Bu otoyollarda bir fire var mı? Kocaeli'nde yaşıyorsun, Kocaeli'nde attığımız adımlara da bak. Eğer orada bir çürük çarık ortaya koyarsan ayrı mesele. Yalanla dolanla iş yapma. Yanlış yere maalesef kafanı çarpıyorsun dikkat et. Beni kendinle de uğraştırma."

AKŞENER’DEN YANIT

Erdoğan’ın sözlerinin paylaşıldığı haberi Twitter hesabından alıntılayan Akşener ise şunları söyledi: “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir.”