HÜDA PAR: "Kim bu memleket için iyi bir şey yapıyorsa biz onun arkasında dururuz"

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu

HABER MERKEZİ 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, insanı önceleyen siyaset yürüttüklerini belirterek, kim memleket için iyi bir şey yapıyorsa onun arkasında durduklarını söyledi.

Emiroğlu, Onat Kutlar Konferans Salonunda partisinin 4. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Her şeyin merkezine insanı koyduklarını, adaletin en temel öncelikleri olduğunu dile getiren Emiroğlu, “Siyaset insan için, halkın maddi ve manevi kalkınması için vardır. Biz meseleye çift yönlü bakıyoruz, memleketin manevi kalkınması en az maddi kalkınması kadar önemlidir ve önceliklidir. Elimizden geldiği kadar bu tavırla siyaset geliştiriyoruz. Kim bu memleket için iyi bir şey yapıyorsa biz onun arkasında dururuz.” dedi.

Parti olarak her zaman halk için çalıştıklarını aktaran Emiroğlu, hedeflerinin “dışa karşı güçlü bir Türkiye'yi inşa etmek” olduğunu vurguladı.

HÜDA PAR Antep İl Başkanı Faruk Göçer'in güven tazelediği kongreye HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Antep Milletvekili Şahzade Demir, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile partililer ve siyasi parti temsilcileri katıldı.