İYİ Parti'den üst düzey istifa

İYİ Parti
İYİ Parti

HABER MERKEZİ 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Karakeçili, istifasını, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla açıkladı.

Karakeçili, "Her veda zordur çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım tüm İYİ parti ailesine Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e sitem dolu sözler eden Karakeçili, Akşener'i bilgili bir siyasetçi ve tecrübeli bir orkestra şefi olarak da tanımladı.

Akşener'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren sözlerini de hatırlatan Karakeçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Birkaç ay öncesine kadar Cumhurbaşkanı olması niyetiyle masa devrilen İmamoğlu için, 'Gözü başka mevkilerde olanlar bu şehri yönetemez.' denildi. Ankara’da ise 'hür ve müstakil' iddiası, tüm siyasi yaşamını CHP’de geçirmiş bir adayla neticelendi.''

Karakeçeli, "Kaybettirmek, bir siyaset biçimi değildir. Bu vesileyle partideki yerel yönetimler başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum ve parti üyeliğinden ayrılıyorum." dedi.