زیباکلام به یکسال حبس محکوم شد

اربیل (کردستان24)- دادگاه ویژه روحانیت، صادق زیبا کلام، استاد علوم سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران را به یکسال حبس محکوم کرد.
زیباکلام روز جمعه 25 مرداد به خبرگزاری ایرنا گفت: دادگاه ویژه روحانیت به دلیل انتشار مطلبی در حساب کاربری خودم درباره بودجه استخدام 300 هزار روحانی علیه من اعلام جرم کرده است.
زیباکلام به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به یک سال حبس محکوم شده است.
زیباکلام که در جمعآوری کمک مالی به زلزلهزدگان در استان کرمانشاه نقش اساسی داشته، اظهار داشت به رای صادره اعتراض کرده و منتظر تجدید نظر خواهد ماند.
زیباکلام بودجه استخدام 300 هزار روحانی را با بودجه استانهای کردستان، سیستان و بلوچستان و محیط زیست کشور مقایسه کرده بود.
وی هفت ماه پیش از شکایت «پلیس اخلاق و عفت عمومی» علیه خود خبر داده بود.
زیباکلام با انتقاد از تفاوت بین بودجه محیط زیست با بودجه فرهنگی در نامهای خطاب علی مطهری نماینده مجلس نوشته است: بودجه محیط زیست 174 میلیارد تومان و بودجه فرهنگی بیش از 6 هزار میلیارد تومان است.
در ادامه نوشته است: سهم وزارت ارشاد از این 6 هزار میلیارد تومان کمتر از 13 درصد است و 87 درصد مابقی در اختیار نهادها، سازمانها، بنیادها و ارگانهایی است که نه تنها کاملا مستقل از مجموعه دولت قرار دارند بلکه اساسا هیچ پاسخگویی نیز نه در قبال مجلس دارند و نه در قبال قوه مجریه.
زیباکلام گفته است با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیک قضایی (ثنا) متوجه یک سال محکومیت خود شده است.
JS