“Babamın Kanatları” vizyona giriyor

“Babamın Kanatları” filmi, İstanbul'da ilk kez 6. Uluslararası Suç ve Ceza Filmi kapsamında yapılacak olan ilk gösteriminden sonra, vizyona giriyor.
“Babamın Kanatları” filmi İstanbul'da ilk kez 6. Uluslararası Suç ve Ceza Filmi kapsamında yapılan ilk gösteriminden sonra vizyona girmeye hazırlanıyor.
Adana Film Festivali’nden yedi ödülle dönen ve dün yapılan 6. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivalinin “Yoksulluk” teması kapsamında ilk kez gösterilecek olan “Babamın Kanatları” filmi ilk gösteriminden sonra vizyona giriyor. 
Vizyon tarihi henüz açıklanmayan ve vizyona girmeden önce birçok festivalden ödülle dönen filmin konusu şöyle:
İbrahim, kanser hastalığa yakalandığını öğrenen bir inşaat işçisidir. İbrahim'in hayatta önem verdiği en kıymetli şey ise Van'da yaşayan ailesidir. Yeğeni Yusuf, amcası İbrahim'i anlamaktan çok uzak, işinde yükselme hırsıyla yanıp tutuşan bir işçidir. İbrahim bir yandan hastalığı ile uğraşırken bir yandan da inşaatında çalıştığı toplu konut şantiyesinde şartlar gitgide zorlaşmaktadır. Tüm bu karmaşanın ortasında İbrahim'in aklında tek bir soru vardır; arkasında ailesine ne bırakacak?