Gültan Kışanak’tan Van halkına: Dayanışmanız daha güzel hayaller kurmamıza vesile oldu

Tutuklu siyasetçi Gültan Kışanak
Tutuklu siyasetçi Gültan Kışanak

HABER MERKEZİ

Tutuklu siyasetçi Gültan Kışanak, Van Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Abdullah Zeydan'a mazbatanın verilmesi için Van halkının gösterdiği dayanışmanın, geleceğe dair daha güzel hayaller kurmalarına vesile olduğunu söyledi.

Gültan Kışanak, yayımladığı mesajında, Van halkını kutlayarak, "Yürüttüğünüz mücadele tarihe mal oldu. Tarih yazdınız. Halklarımızın demokrasiye, barışa ve özgürlüklere dair umudunu büyüttünüz.” ifadelerini kullandı.

Van halkının iradesinin karşısında hiçbir kumpasın tutmayacağını belirten Kürt siyasetçi Kışanak, “Bize bu güzel duyguları yaşattığınız için sizi canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Tüm Türkiye Van halkının onurlu direnişi karşısında demokrasiye, hukuka, adalete ve halk iradesine sahip çıkmanın önemini bir kez daha görmüş oldu.” dedi.

Demokrasiden yana olanların Van halkıyla gösterdiği dayanışmanın, geleceğe dair daha güzel hayaller kurmalarına vesile olduğunu kaydeden Tutuklu siyasetçi Gültan Kışanak, “Bu onurlu direnişin saflarına yer alan 7'den 70'e tüm Van halkını selamlıyor, kayyım siyasetine son noktayı koyduğunuz için sizleri bir kez daha kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Gültan Kışanak'ın mesajı